IRO | vízkezelő vegyszerek szállítója

Az IRO globális csoport szerves vegyipari termékekre szakosodott. Vízkezelő vegyszerekkel kezdődött. Az IRO víztisztító vegyi üzletága már globális vezető szerepet tölt be. Az IRO minden piacot szolgál az ügyfelek igényeinek kielégítésében.

A HEDP Igény Növekedése Növeli az Iparági Versenyt

Az utóbbi években a kínai HEDP piac iránti kereslet évről évre növekszik. 2017-ben a kínai HEDP iránti kereslet körülbelül 1456 ezer tonna. A becslések szerint a HEDP sav iránti kereslet 2020-ig 2608 ezer tonnát fog elérni.

A HEDP rövid a hidroxi-etilidén-difoszfonsav számára. A hidroxietilidén-difoszfóniát széles körben használják a kőolaj, a vegyipar, a kohászat, a szállítás, a könnyűipar, a textilipar és más iparágak. A HEDP (hidroxi-etilidén-difoszfonsav) korróziógátló, skálahibitor, fém kelátképző szer, peroxid stabilizátor, peroxid térhálósító szer, elektrolizáló ipar komplexáló szer, elektronikai ipar tisztító és napi kémiai adalékok stb. Alkalmazható. a sav és egyéb vízkezelő szerek jobb szinergikus hatással rendelkeznek, ha kombinációban alkalmazzák. Ezért fontos megjegyezni, hogy az összetevők közötti antagonizmus nem megfelelő összetételnek tulajdonítható. Ez a hatás csökkentését vagy elvesztését eredményezi. Ugyanakkor a HEDP hatás növeléséhez szinergetikus hatást kell teljes mértékben alkalmazni. Ezenkívül a legtöbb vízkezelő rendszer nyitott rendszer. Ezek a rendszerek bizonyos mennyiségű kibocsátással rendelkeznek. Ezért a HEDP használata során figyelembe kell venni a környezetre gyakorolt ​​hatást.

A közös HEDP termékek és sói közé tartozik a HEDP 30, HDEP 60, HEDP folyadék, HEDP szilárd, HEDP Na, HEDP Na2, HEDP Na4, HEDP Kx stb.

A HEDP (hidroxietilidén-difoszfonsav) szagtalan szerves foszforvegyület. Egyrészt színtelen a sárgás savas folyadék.

HEDP kereslet a piacon

Az utóbbi években a kínai HEDP piac iránti kereslet évről évre növekszik. 2017-ben a kínai HEDP-sav iránti kereslet körülbelül 1456 ezer tonna. A becslések szerint 2020-ra a HEDP iránti kereslet eléri a 2608 ezer tonnát.

A vízkezelő ipar kialakulását és fejlesztését a gazdaság és a városi iparosítás gyors fejlődése kísérte. A vízkészletek hiánya és az emberi környezettudatosság erősítése hajtóereje és hatalmas piaca a vízkezelő ipar fejlődésének és növekedésének. A HEDP Kína fejlesztése a modern vízkezelési technológia és fejlesztés bevezetésével. A HEDP később fejlesztette ki a fejlett országokat, de gyorsan növekszik. Kidolgozott egy különálló vízkezelő reagensek független fejlesztésével és iparosításával, beleértve a HEDP-et is.

A kínai vízkezelő ágens fejlődése két szakaszra bontható. 1974 és 1989 között az első szakasz az abszorpció és lokalizáció bevezetése volt. Ennek a szakasznak a célja a kínai vízkezelésre irányuló kutatási és gyártási rendszer létrehozása. 1990 és 2000 között a második szakasz az innováció, a fejlődés és az iparosítás. A cél egy vízkezelő ügynök és a független szellemi tulajdonjogokkal rendelkező technológiai rendszer létrehozása Kínában. Eddig Kínában több mint 100 féle vízkezelő termék létezik, mint például a HEDP és a DTPMP. A HEDP és a HEDP sók alapvetően kielégítették a belföldi keresletet a termeléstől a minőségig és exportálhatók is. Technikailag néhány gyártási technológia és teljesítmény a nemzetközi vezető szinten volt.

A HEDP savak piacának óriási lehetőségei miatt az iparág versenye egyre erőteljesebb. Azonban a legtöbb vállalkozás kis méretű és alacsony a technológia. És a termék homogenizálása komoly. A verseny az iparágban elsősorban a minőségi, a márka és a marketing csatornákban tükröződik. A verseny során a márka kialakítása hosszú távú felhalmozási folyamat. A márkaverseny a hidroxietilidén-difoszfonsav-ipar versenyének átfogó reflexiója is.

Új vállalkozások továbbra is belépnek a vízkezelő iparba. A HEDP piac új fejlesztési helyzetet mutat. A nyersanyagárak emelkedése tovább emelkedik, ami alacsonyabb nyereséget eredményez. Ezért a piaci verseny a HEDP-iparban egyre erőteljesebb. Az IRO az innovációra összpontosít. A jobb fejlesztés érdekében az IRO teljes mértékben megérti az ágazat fejlődését és pozícióját az iparágban. Az IRO kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt a globális partnereknek.

Cím:

A HEDP Igény Növekedése Növeli az Iparági Versenyt

Forrás: https://www.irohedp.com/growth-hedp-demand-rises-industry-competition/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 3
Heti: 33
Havi: 68
Össz.: 1 144

Látogatottság növelés
Oldal: A HEDP Igény Növekedése Növeli az Iparági Versenyt
IRO | vízkezelő vegyszerek szállítója - © 2008 - 2018 - iro-vegyszerek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »